Aanmelding voor overleg-bijeenkomst Catechese

AANMELDINGSFORMULIER VOOR
OVERLEG-BIJEENKOMSTEN OVER EERSTE COMMUNIE EN VORMSEL

Beste mama's/papa's/oma's/opa's,

Fijn dat u interesse heeft en eventueel met uw gezin wil deenemen aan onze Catechese-activiteiten in het werkjaar 2019-2020.
Alle nformatie over de voorbereiding voor Eerste Communie en Vormsel kan u vinden op deze website.
Zie hiervoor op de homepagina van deze website en via het hoofdmenu onder  'Catechese'.

Wie er echt aan denkt om in te schrijven en begin september 2019 persoonlijk wil uitgenodigd worden voor de overleg-bijeenkomst met andere gezinnen (oa. om het programma en concrete modaliteiten te bespreken)  dient u zich voor einde augustus hieronder aan te melden via het aanmeld-formulier.
Dit is héél belangrijk want alleen door deel te nemen aan die overleg-bijeenkomst kan uw gezin zich inschrijven om deel te nemen.

Nadat u dit ingevulde aanmeldformulier verzonden hebt, krijgt u binnen enkele momenten een mail met de bevestiging van uw aanmelding.
Als dit om een of andere reden niet zou gebeuren dient u het formulier opnieuw te verzenden. Of ... eens gaan kijken in het Spam-vak van uw mailprogramma. Dank voor de moeite !

Dit aanmeld-forumlier voor de overleg-bijeenkomst over Eerste Communie en Vormsel is alleen open en beschikbaar tot en met einde augustus 2019 l.

AANMELD-FORMULIER OVERLEG-BIJEENKOMST VOOR OUDERS

Naam en voornaam van degene(n) die dit aanmeld-formulier binnenstuurt(en)
naam en voornaam van het kind